Waterpijp-online.nl twitter Waterpijp-online.nl facebook


Vragen? Bel: 06-11989132 (bereikbaar op werkdagen van 9-16u)


Tabakskommen

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waterpijp tabakskom voor Shisha Hookah

Onderdeel van elke waterpijp is de tabakskom. De tabakskom plaats je boven op de schacht. Vervolgens vul je de kom met tabak en bedek je deze met folie. Je plaats het kooltje er boven op en je kunt gaan roken.

Tot een aantal jaren terug waren er eigenlijk maar twee modellen, de klassieke kom en de taps toelopende kom die gebruikt wordt in Turkse waterpijpen. Echter, de ontwikkelingen gaan de laatste jaren erg snel en men is naarstig op zoek gegaan naar modellen die naast praktische oplossingen ook het nodige extra genot met zich mee brengen tijdens het roken. Dit heeft geresulteerd in een grote diversiteit aan koppen.

Bij waterpijp online vind je diverse tabakskoppen of kommen. Wij proberen altijd de laatste en beste modellen te hebben die er op de markt verkrijgbaar zijn. Op dit moment hebben wij de volgende modellen tabakskom verkrijgbaar: Vortex kommen, Funnel (phunnel) tabakskommen, de classic tabakskom, multi bowls, silicone tabakskommen, kleikommen, stenen kommen en kommen die je kunt gebruiken in combinatie met een chimney set.