Waterpijp-online.nl twitter Waterpijp-online.nl facebook


Vragen? Bel: 06-11989132 (bereikbaar op werkdagen van 9-16u)


Waterpijpfolie

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waterpijpfolie

Waterpijpfolie is altijd nodig bij het gebruik van je waterpijp. De meeste mensen gebruiken gewone folie uit de supermarkt. Hierbij moet je opletten dat de matte kant onder komt. De waterpijpfolie die wij hier verkopen zijn van hoge kwaliteit, dun gesneden folie. Hierdoor is de warmteverdeling van het kooltje egaler dan bij huis-tuin-enkeuken folie. Er is zelfs folie waar de gaatjes al in zitten. Erg handig als je snel veel waterpijpen klaar moet maken in bijvoorbeeld een lounge of tijdens een feestje. De gaatjes zitten daarnaast perfect verdeeld over de folie en geven daarom altijd op de juiste wijze de warmte door naar de tabak of steam stones.

Waterpijp Folie Gaatjesprikker

Eigenlijk een product voor de luie roker onder ons. Met deze gaatjesprikker sla je gelijk alle gaatjes in de folie die nodig zijn. Erg handig dus als je regelmatig rookt. De verdeling van de gaatjes is optimaal en de folie gaat niet doorscheuren waardoor je extreem grote gaten krijgt waar de as van de kootljes door gaan. Al met al een erg nuttige accessoire. Must have voor de regelmatige roker.

Waterpijp Zeef

Kies je voor gemak en wil je niet elke keer staan knoeien met folie om je kom? Dan is dit zeefje iets voor jou. Je legt hem eenvoudig op de kom en met de te buigen uiteinden kun je hem goed vastzetten op de kom. De gaatjes zitter er in dus je hoeft alleen het kooltje er nog op te leggen. 

Waterpijp Pomp starter

 Super handig deze waterpijp pomp starter. In het begin moet je namelijk zorgen dat de rook onderin de fles komt en de tabak wordt verhit middels inhaleren door de slang. Dit is een klusje dat altijd wat tijd kost. Met deze starter kun je nog sneller beginnen met roken. Hij trekt de warmte van het kooltje namelijk super snel naar benden in de fles waardoor je tabak lekker snel heet is en je snel kunt beginnen met roken. Ook erg handig voor shisha of waterpijp catering. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens je rubber boot of zwembad er mee op kunt pompen. 

Gas refill

Heb je een gasbrander gekocht dan vind je hier de refillers voor de branders. Busjes met gas die je op de brander aan sluit of waarmee je de gas aanstekers kunt vullen.