Waterpijp-online.nl twitter Waterpijp-online.nl facebook


Vragen? Bel: 06-11989132 (bereikbaar op werkdagen van 9-16u)


Hoe werken wij?

 

Wilt u een bestelling bij ons plaatsen voor uw winkel of horecagelegenheid? Bestellen gaat eenvoudig door onderstaande stappen te volgen.

 
 
1. Allereerst dient u zich te registreren met KvK- en BTW nummer. Dit kan rechts op de homepage.
 
 
 
2. Wij controleren uw gegevens en sturen op korte termijn (via e-mail)  een bevestiging zodat u kunt inloggen. Hierbij geldt wel:
 
Wij leveren alleen aan bedrijven die gerelateerd zijn aan de producten die wij aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld wederverkopers en Shisha Lounges. Bedrijven die geen binding hebben met de producten die te vinden zijn op deze website, zullen niet in ons klantenbestand worden opgenomen. 
 
 
3. Door in te loggen met het wachtwoord dat u heeft gekozen, kunt u prijzen van de producten bekijken en direct bestellen.
 
 
 
4. In de kassa kunt u kiezen betalen op factuur of betalen met iDeal. In beide gevallen ontvangt u direct een digitale factuur in uw mailbox.
 
Wanneer u kiest voor betalen op factuur, vezenden wij uw bestelling en wordt u gevraagd de betaling van de factuur binnen 14 dagen te voldoen. Bij uw eerste bestelling vragen wij u de betaling te voldoen alvorens wij overgaan tot verzending.
 
Wanneer u kiest voor betalen met iDeal, volgt u de eenvoudige stappen op uw beeldscherm.
 
Bestellingen boven 250,- Euro (Ex. BTW) worden franco verzonden. Doet u een bestelling onder de 250,- Euro? Dan rekenen wij 6,- Euro verzendkosten.
 
 
 
5. Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk en altijd binnen 3 werkdagen. Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u direct een e-mail met daarin een link waarmee u de bestelling kunt volgen.